La sabiesa del mes


Qui busca la bellesa en la veritat és un pensador, qui busca la veritat en la bellesa és un artista.


José de Diego

17 de febr. 2011

Els 3 porquets de feltre

Una amiga m'ha encarregat aquestes titelles de dit per explicar el conte dels 3 porquets als seus alumnes. Agafant idees d'aquí i d'allà han sortit aquests ditets tan simpàtics.
Espero que els seus nens i nenes gaudeixin amb el conte. Jo m'ho he passat molt bé fent les titelles.

14 de febr. 2011

Bossa amb música

Hola de nou, continuant amb la investigació de cara a la Fira Verda, he provat de fer aquesta bossa de ganxet prenent la forma d'un CD. Es tracta de 2 CDs embolicats de ganxet i després units.
Crec que el resultat ha quedat força bé.

9 de febr. 2011

Encant

Us presento el blog d'Encant, un racó ple d'encís. A partir de la unió entre l'Eugenia i jo mateixa ha nascut aquesta idea. Es tracta d'un blog on es presenten diferents articles de confecció artesanal en dues línies: infantil i llar. De moment només hi trobareu articles infantils i es pot encarregar tot allò que us agradi, només cal que envieu un mail a l'adreça indicada i us en donarem pressupostos i terminis d'entrega. També us podeu subscriure i així anar rebent les novetats que anem creant, perquè podeu estar segurs/es que no parem.

Aquí teniu algunes mostres del que trobareu en aquest racó fet a mà.
1000 petons a tothom

3 de febr. 2011

Conjunt d'escriptori

Investigant per a la propera Fira Verda al març, he creat aquest conjunt d'escriptori amb aires de primavera.
Només cal reciclar llaunes i un texà.
La confecció ha estat fàcil a partir de reciclar elements com llaunes de diferents tamanys i un texà que ja no tenia vida com a peça de roba. La base està reforçada amb un tros de cartró dur, per donar-li cos.
A partir d'aquí només ha calgut decorar la tela amb fil de cotó i uns botons reciclats.
Els dissenys poden ser molt variats. L'única dificultat és enganxar les llaunes, ja que, com no tenen una base llisa, he hagut d'investigar amb diferents coles; finalment amb silicona calenta ho he aconseguit.

1 de febr. 2011

La fada Hèlia

D'aquí res la meva filla farà anys i com li encanten les fades em va demanar que li'n fes una de ben bonica. I aqui us l'ensenyo. Té molta feina perquè les peces són petites i per girar-les i farcir-les he hagut de tenir molta paciència, però crec que el resultat paga la pena. Si no ho fem pels fills, per a qui ho farem?
I aquí el detall de la cara. Desitjo que li agradi molt.

La vaca Amaia

Hola de nou. Seguint la línia dels animals per penjar de la porta de l'habitació o de les portes dels armaris, com és el cas, us presento l'Amaia, una vaca la mar de simpàtica.